FC Kuressaare viigistas Ajaxiga

Pärast kaheaastast pausi taas kokku saanud vanad rivaalid FC Kuressaare ja Lasnamäe Ajax pidasid Meistriliiga kolmandas voorus maha tulise võitluse ja leppisid avapoolaja väravatest 1 : 1 viigiga, vahendab FC Kuressaare kodulehekülg.

Enamiku mänguajast keskväljal püsinud palli suutsid ehk mõnevõrra rohkem vallata külalised Lasnamäelt, ent esimesena jõudsid väravani saarlased. Juba seitsmendal minutil pääses FC Kuressaare kapten Martti Pukk paremalt äärelt läbi karistusalasse ja tsenderdas palli värava ette, kust jõudis ühe puutega sihile Madis Lange.

Avapoolaja lisaminutil jõudsid lasnamäelased siiski viigiväravani, kui skooris Aleks Mones. “Punktiga võime muidugi rahule jääda, kuid samas on kaks punkti ikkagi kaotatud,” mõtiskles FC Kuressaare kapten Martti Pukk. “Peame ikka õppima poolaja lõppe korralikult mängima, sest mõlemas mängus, kus oleme juhtima asunud, oleme endale poolaja lõpus lasknud lüüa kerged väravad.” Järgmine vastane on saarlastel Paide Linnameeskond.

Print Friendly, PDF & Email