Robert Pajussaar taandus SEL-i juhi kohalt

Saaremaa ettevõtjate liidu loomisest saati selle juhatuse esimehe ametis olnud Robert Pajussaar kinnitas Saarte Häälele, et jutud tema taandumisest vastavad tõele.

Reedel oma 40. juubelisünnipäeva tähistanud Pajussaar ütles, et esitas sama päeva pärastlõunal toimunud Saaremaa ettevõtjate liidu üldkogul juhatuse liikme kohalt tagasiastumise avalduse.

“Põhjus väga maine, pean 150 protsenti keskenduma Kalla Mööbel OÜ tegevusele,” põhjendas ta. “Kuna aega on 24 tundi ööpäevas, siis lihtsalt ei saa seda hetkel millegi muu vahel jagada,” tunnistas Robert Pajussaar. Uus esimees valitakse ettevõtjate liidule 7. aprillil toimuval juhatuse koosolekul.

Mööblifirma Kalla Mööbel OÜ tegevdirektor Robert Pajussaar kuulus 2007. aasta lõpul ametlikku töögruppi, kes tuli kokku just Saaremaa ettevõtjate liidu loomise nimel. 2008. aasta algul sai liit ametlikult registreeritud ja selle juhatuse esimeheks kinnitati Pajussaar, kelle juhatus ka mullu kevadel liidu etteotsa tagasi valis.

Print Friendly, PDF & Email