Saaremaa JK aaMeraaS jäi sisehooajaga rahule (3)

Ainsa Saaremaa jalgpalliklubina Eesti saalijalgpalli MV-l osalenud Saaremaa JK aaMeraaS lõpetas sisehooaja 5. kohaga II liiga läänetsoonis.

“Saalijalgpalli MV osalemise mõte oligi selles, et ka talvel mängijad korralikke mänge saaks. Treeningprotsessi lahutamatu osana täitis ta igati oma funktsiooni, et saada ettevalmistust välishooajaks,“ märgib klubi kodulehel meeskonna mängiv treener Andre Anis. “Saime palju vajalikke mänge, korraliku tehnilise ettevalmistuse ja lisaks kasutada/kontrollida ka uusi mängijaid, kellega koostööd jätkata.“

Saarlaste saagiks jäi viis võitu, seitse kaotust ja sellest tulenevalt 15 punkti. Kokku löödi 75 väravat. Endale lasti lüüa 91 väravat (nendest 4 omaväravat). Parimaks väravakütiks tõusis Andre Anis 19 väravaga. Teeniti 4 kollast ja 1 punane kaart. Negatiivse poole pealt tõusis esile see, et ei suudetud realiseerida kolme karistuslööki. Positiivse poole pealt märgitakse kodulehel ära publiku rohkearvulisus. Kuues kodumängus oli tribüünidel 241 pealtvaatajat ehk 40 pealtvaatajat mängu kohta.

Võistkonda kuulusid: Reio Alt, Andre Anis, Mikk Hüüdma, Gerdo Juht, Kaarel Kruuser, Margus Kuusk, Andres Lehesoo, Hillar Lõbus, Janek Meet, Lauri Noot, Priit Post, Tiit Põlluäär, Rego Rüütel, Marko Saar, Rene Teresk, Marion Toompuu, Ott Torn, Mart Undrest, Sven Õispuu.

Print Friendly, PDF & Email