Üleskutse: Kaitseliidu Saaremaa malev ootab uusi liikmeid

Kaitseliidu Saaremaa malevas algab laupäeval, 19. märtsil tänavune baaskursus, mis annab seni kõrvale jäänud huvilistele võimaluse organisatsiooniga liituda.

“Mehed saavad ühelt poolt anda oma panuse Eesti riigikaitsesse, aga teiselt poolt saavad nad osa laskmistest, õppustest, edasiõppimisvõimalustest Kaitseliidu koolis,” rääkis malevapealik major Toomas Luik. “Lisaks sellele pakume sportimisvõimalusi, seltsitegevust, uusi tuttavaid jne.”

Baaskursus koosneb kaheksast nädalavahetusest käesoleva kalendriaasta jooksul, mille jooksul saadakse algteadmised Kaitseliidust, relvade käsitsemisest, ohutustehnikast, taktikast ja paljust muust. Neljapäeval, 10. märtsil algusega kell 18 korraldatakse Kuressaares Väljaku 5 asuvas maleva staabis ka teabeõhtu, kus Kaitseliidu tegevusest, Saaremaa malevast ning liikmeks astumisest lähemalt räägitakse. Samuti tutvustatakse malevas kasutusel olevat relvastust.

Kaitseliidu liikmeks saavad astuda kõik meessoost Eesti Vabariigi kodanikud, kes on vähemalt 17 aastat vanad ning kes ei ole sõltuvuses alkoholist või narkootikumidest või kriminaalkorras karistatud. Neil, kellele teabeõhtu aeg ei sobi, kuid kes soovivad siiski Kaitseliidu liikmeks saada, palutakse ühendust võtta maleva personalispetsialisti Anu Põlluga (anu.pold@kaitseliit.ee , 45 30 485).

Taavi Tuisk
Kaitseliidu Saaremaa maleva teabepealik

Print Friendly, PDF & Email