Kuressaare gümnaasium kutsub galakontserdile

Kuressaare gümnaasium kutsub galakontserdile

MEENUTUS: Grete Paia esinemas möödunud aasta kontserdil.
Foto: Egon Ligi

Pühapäeval, 6. märtsil kell 16 toimub Kuressaare Linnateatris KG galakontsert, kus traditsiooniliselt esinevad kooli parimad tegijad. Õhtu jooksul näeb-kuuleb lavalaudadel õpilasi algklassidest gümnaasiumini, esindatud on nii sõnakunst, ansambli- ja soololaul kui ka erinevais stiilides tantsu- ja liikumisnumbrid.

Õhtut juhivad Kuukiviklubi liikmed Argo Sannik, Henri Kaus ja Mairo Tänav 12.a-st, Riin Oeselg 10.a-st, Kerttu Olesk, Elina Kadaja ja Andry-Sten Tõru 12.c-st ning Mihkel Vendel 11.c-st (juh Marit Tarkin). Pileteid (õpilasele ja pensionärile 2 eurot, teistele 3 eurot 50 senti) saab osta vaid eelmüügist kuni reedeni, 4. märtsini KG muusikavaheruumist 102 või Kuressaare Linnateatri kassast.

1. osas astuvad üles: 3. klasside plokkflöödiansambel (juh Helle Rand, Veikko Lehto), ansambel Mönu (juh Veikko Lehto), Kristina Liiv (7.a, juh Malle Tustit), Karl Jõgi (4.b, juh Pilvi Karu), 12.c neidude (juh Sirje Metsküll) ja 12.a noormeeste (juh Gabriel Sepp) võimlemisrühmad, Sten-Erik Liiv (3.b, juh Laine Lehto), Laura Oolup (9.a, juh Eve Tuisk), segaansambel Säde (juh Pilvi Karu), Liisi Kippaku moekollektsioon (8.a, juh Raili Kaubi), Sigrid Kaevand (2.b, juh Helle Rand), duett Keidi Saks (12.c) ja Maarja-Liis Mereäär (11.c, juh Laine Lehto), Andry-Sten Tõru (12.c, juh Marit Tarkin), 6.b poiste (juh Endel Tustit) ja 4.b tüdrukute (juh Tiina Käen) võimlemisrühmad, segaansambel Sa:rlaine (juh Laine Lehto), Argo Sannik (12.a, juh Marit Tarkin) ja 7.–9. klassi rahvatantsurühm Sõlesepad (juh Merle Tustit).

2. osas esinevad: gümnaasiumiosa rahvatantsurühm Sõlesepad (juh Merle Tustit), Kateriine Püüa (5.b, juh Pilvi Karu), Minni Meisterson (9.a, juh Eve Tuisk), Agne Vaheri (11.c) moekollektsioon (juh Raili Kaubi), Keidi Saks (12.c, juh Laine Lehto), 7.b tüdrukute (juhendavad ise) ja poiste (juh Gabriel Sepp) võimlemiskavad, Mihkel Vendel (11.c, juh Marit Tarkin), Grete Paia (9.a, juh Pilvi Karu), 12.c omaloominguline laul (autorid Kristi Kandima, Keidi Saks), Kerstin Tang (4.a, juh Pilvi Karu), Mairo Tänav (12.a, juh Marit Tarkin), tütarlasteansambel Särts (juh Pilvi Karu), duett Maarja-Liis Mereäär (11.c) ja Risto Paiste (12.a, juh Laine Lehto), Gert Tammel (7.b, juh Heidi Truu), rahvatantsurühma Sõlesepad meesrühm (juh Merle Tustit).

Print Friendly, PDF & Email