Noorte moekonkursi finaalis kuus noort saarlast

Eesti noorte moekonkursi MoeP.A.R.K 2011 eelžürii valis 23. veebruaril välja finalistid – 36 saabunud kavandist pääses lõppüritusele 26 tööd. Nende seas on ka viie noore saarlase moekollektsioonid.

 Vanemas vanuserühmas, mis koondab 10.–12. klasside õpilasi, pääsesid finaali Teele Koel ja Riine Rander Saaremaa ühisgümnaasiumist, Linda Lapp ja Agne Vaher Kuressaare gümnaasiumist ning Taavi Turk Saaremaa täiskasvanute gümnaasiumist. Tudengite seast on finaalis oma kahe kollektsiooniga Kristiina Purga Eesti ettevõtluskõrgkoolist.

Žürii hinnangul oli esitatud kavandite tase muljet avaldav ning nooremate autorite looming ei jäänud millegi poolest alla tudengite esitatud kollektsioonidele. Korraldajate sõnul jäid silma disainerite põnevad tehnikad ja julge materjalikasutus. Noorte moeloojate põnevamaid töid näeb 19. märtsil Paide kultuurikeskuses.

Print Friendly, PDF & Email