Kevade ja Jaama ristis purunes veetorustik

Kevade ja Jaama ristis purunes veetorustik

Foto: Egon Ligi

23. veebruari pärastlõunal jäi Saarte Hääle fotograafi kaamerasilma ette vilgas kaevetöö Kuressaares Kevade ja Jaama tänava ristmikul.

Kuressaare veevärgi ja kanalisatsiooni jaotusvõrkude juhataja Arthur Pärn selgitas, et kõnealuses kohas purunes veetorustik. Miks torud katki läksid, ei osanud Pärn päris täpselt öelda. “See võis olla ka näiteks külmast tingitud, kuna maa on ju külmunud ja see mõjutab omakorda torusid, aga kas see just sellest oli, seda ei oska täpselt öelda,” tunnistas ta.

Sealkandis elavad inimesed veetorude parandustööde tõttu Arthur Pärna kinnitusel siiski ilma veeta ei jäänud. “Saime asjad kiiresti korda ja nii, et inimesi see ei mõjutanudki,” kinnitas jaotusvõrkude juhataja.

Print Friendly, PDF & Email