Juhtkiri: Võõrsilt koju?

Ehkki saarlased on ajast aega mandril tööl käinud, sest saar lihtsalt pole suutnud omi ära toita, on viimasel ajal üha valjemalt hakatud rääkima n-ö talentide koju toomisest. Ka tänases lehes on juttu saarlastest, kes võõrsil.

Samas toome täna lugejaini ka loo noortest inimestest, kes ei oota müstiliste valimislubaduste täitmist, et igasse külla hakkab kellegi käsi töökohti rajama, vaid on sõna otseses mõttes küülikuil kõrvust haaranud ja endale ise töökoha loonud, rajades Luulupesse küülikufarmi.

Luulupe meeste ettevõtmine on eeskujuks võtmist väärt, ilmselt ka nende jaoks, kes võõrsil. Lihtsalt oodates, millal keegi sulle ukse avab ja tasuvat ametit pakub, võib ootama jäädagi. Palju targem on kaugel omandatud teadmiste ja kogemustega ise siin midagi ära teha.

Print Friendly, PDF & Email