Iff hakkab Muhu naistele süüa tegema

Muhus korraldatakse märtsi alguses naistepäeva paiku ka tänavu juba traditsiooniks saanud naistenädal, mis saab alguse Hellamaa külakeskuses 8. märtsil ja kus koos kohaliku meesansambliga toimetab köögis Ivo Linna.

“Ega me täpselt veel tea, mis menüüsse tuleb,” ütles Muhu valla kultuurijuht Tiina Jõgi. Saladuseloori kergitas ta vaid niipalju, et “Iff lubas teha midagi soolast, meesansambel hoolitseb magusa eest”.

“Kõik naised on oodatud meeste köögis toimetamist vaatama ja pärast ka roogasid maitsma,” sõnas Jõgi, lisades, et naistepäeva kokad on lubanud naistele ka laulda.

Lisaks kokandusõhtule on Muhu naistenädalal kavas minna Leisi ujulasse treener Marge Rulli käe all vesiaeroobikat tegema ja Muhu spordihallis latino-rütmide saatel zumbat (emotsionaalne fitnessprogramm – toim) harjutada.

Print Friendly, PDF & Email