FC Kuressaare alistas Levadia duubli

Peagi algavaks meistriliiga hooajaks valmistuv FC Kuressaare esindusmeeskond pidas vaatamata krõbedale külmale selgi nädalavahetusel treeningmängu, kui Tallinnas Männiku hallis võideti Tallinna FC Levadia duubelvõistkonda 73. minutil Margus Rajaveri väravast 1 : 0, vahendab fckuressaare.ee .

Mõlemapoolsete võimalustega kulgenud kohtumises panid saarlased oma paremuse maksma alles teise kolmveerandtunni keskel, kui vasakult äärelt söödu saanud Margus Rajaver selle teiselt karistusala poolelt värava alanurka saatis.

Viimase hooajaeelse kontrollmängu peab Saaremaa esindusmeeskond tuleval laupäeval, kui Riias kohtutakse eelmisel aastal Läti meistriliigas kaheksanda koha saanud JFK Olimpsiga. Meistriliiga hooaeg saab avalöögi 5. märtsil ja FC Kuressaare esimene vastane on võõral väljakul JK Sillamäe Kalev.

Print Friendly, PDF & Email