Üleskutse: Haigla ootab ajalugu

Lugesin Saarte Häälest Eimar Kipperi huvitavat repliiki haigla ajaloo kohta ja tahaksime teda tänada, et ta on avanud meie jaoks ühe põneva seiga meie maja kohta. Oleme küll püüdnud minevikku puudutavat tasapisi kokku koguda, kuid kindlasti on olemas veel paljut, mida me ei tea.

Siinkohal olekski paslik teha üleskutse kõikidele saarlastele, endistele töötajatele, nende pereliikmetele ja miks mitte ka mandriinimestele: kui teil on mälestusi, pilte, dokumente vms, mis seotud Kuressaare haigla ajalooga, võtke meiega ühendust! Kirjutage kas Aia tn 25, Kuressaare 93815 või e-posti aadressil haigla@saarehaigla.ee , samuti võib endast märku anda meie kantselei sekretäri telefonil 45 20 001.

Mis saaks olla ühele 70-aastasele asutusele toredam, kui lõpuks saaks kokku lugu meie minevikust!

Viktor Sarapuu
SA Kuressaare Haigla juhatuse esimees

Print Friendly, PDF & Email