Kuressaare osaleb Riia turismimessil Balttour 2011

Kuressaare turismiinfokeskus (TIK) osaleb 11.-13. veebruarini Lätis, Riias toimuval turismimessil Balttour 2011. Eesti-Läti piiriülese koostööprogrammi projekti “Üks puhkus-kaks riiki” raames jagab turismiinfokeskus ühist, 24 m2 suurust messipinda koos Ventspilsi ja Talsi esindajatega.

Messiks valmisid spetsiaalsed lätikeelsed turismitrükised, mis tutvustavad puhkuse veetmise võimalusi Kuressaares ja Saaremaal. ”Lisaks Kuressaare turismiinfokeskusele on Balttour’i messil esindatud kaheksa Saare maakonna turismiettevõtet: Saaremaa Reisibüroo, Arensburgi Reisid, Reisibüroo Mere, Arensburg Boutique & Spa Hotell, Georg Ots Spa Hotell, Grand Rose Spa Hotell, Saaremaa Hotell ja Kaali Külastuskeskus,“ loetles linna turismi peaspetsialist, TIKi juhataja Karmen Paju.

Tänavu 18. korda toimuval Balttour’il osaleb rohkem kui 600 turismiettevõtet nii Euroopast kui Aasiast. Sel aastal prognoositakse messikülastajate arvuks ligi 40 000.

Print Friendly, PDF & Email