Tornimäel näidatakse taas filme

Aastase pausi järel otsustati Tornimäe rahvamajas taas filme näitama hakata. “Proovime, katsetame, vaatame, mis saab. Noored ise tahtsid, et näidake kino, aga kui päev käes, siis pole vaatajaid,” ütles aastakümneid kinomehaanikuna töötanud Vello Kallus Saarte Häälele, viidates sellele, et esimesel korral oli külastajaid vähe.

Praegu toetab filmide näitamist rahaliselt Pöide vallavalitsus. Vahepeal oli filmide näitamisel aastane paus, kuna aparaat läks katki. “Eks filme on igal pool saada, puudust ei ole tõesti. Noortele meeldivad rohkem multikad ja perefilmid,” märkis Vello Kallus, lisades, et võib-olla on juba järgmine hea film, mis Tornimäel näitamisele tuleb, “Rapuntsel”.

Kinomehaanik meenutas, et kõige populaarsem oli kinos käimine vene ajal, kui filmid alati täissaalidele läksid. “Loodame, et inimesed tulevad taas kinno,” märkis Vello Kallus. Pöide valla kultuurijuht Krista Riik ütles, et kui nad teevad kõvasti reklaami, siis tuleb ka publikut. “Noortel hakkab juba väike tüdimus peale tulema arvuti ees istumisest,” arvas Krista Riik. Filme näidatakse Tornimäe rahvamaja saalis igal laupäeval. Täna kell 19 saab näha filmi “Narnia kroonikad. Koiduränduri teekond”.

Print Friendly, PDF & Email