Helsingin Sanomate reisisoovitus: Muhu saar!

Läinud kuul avaldas Soome suuremaid ajalehti Helsingin Sanomat kolm soovituslikku reisikohta Eestis. 2011. aasta potentsiaalsete reisisihtkohtade sekka arvab põhjanaabrite päevaleht lisaks Naissaarele ja soovitusele korraldada rattamatk piki Vene piiri Peipsi järve suunas ka Muhu saare.

Helsingin Sanomat kirjutas oma 21. jaanuari numbris, et Muhu saare trumbiks võibki pidada seda, et saar on siiani jäänud Saaremaa varju. “Seal on meeleolukad väikekülad, väheviljakad kadakased heinamaad,” kiidab leht soomlastele võimalikku reisikohta, lisades, et kindlasti tasub külastada Pädaste mõisa, mis on kuulus oma mahepõllumajanduse ja ihuhoolitsustega. “Järgmisel suvel pääseb Muhu saarele Helsingist otse Linda Line’il,” märgib Helsingin Sanomat.

Print Friendly, PDF & Email