Saarte Hääl parima kujundusega ajalehtede seas (3)

Saarte Hääl parima kujundusega ajalehtede seas

 

Eesti ajalehtede liidu (EALL) kujunduskonkursil valiti alla 20 000 tiraažiga lehtede seas üheks parima kujundusega lehe nominendiks saarlaste päevaleht Saarte Hääl.

“Meil on väga vedanud kujundajaga, kes tahab ja viitsib katsetada, aga meil on ka vedanud toimetajatega, kes mõtlevad sellele, kuidas üks või teine lugu kujunduslikult ägedam välja näeks,” ütles Saarte Hääle peatoimetaja Tiina Luks.

Lisaks saarlaste päevalehele jõudsid kolme parema hulka Lääne Elu ja Eesti Päevalehe sõsar Ärileht. Konkursil olid vaatluse all 2009. ja 2010. aasta lehekujundused. Võitjad avalikustatakse 4. märtsil.

Kogu kujunduse kategoorias tiraažiga üle 20 000 on nominendid Äripäev, Eesti Ekspress ja Eesti Päevaleht. Kujunduskonkursil osales 16 lehte. Viimati kuulutati parima kujundusega ajaleht välja 2009. aastal. Siis pälvis väiksemate lehtede kategoorias selle tiitli Saarte Hääle eelkäija Oma Saar.

Print Friendly, PDF & Email