Kes on parimad koolifüüsikud?

Laupäeval toimus Saare maakonna füüsikaolümpiaad 8.–12. klassi õpilastele, selgitamaks välja parimaid ainetundjaid, kes lähevad edasi võistlema 9.–10. aprillil toimuvale üleriigilisele füüsikaolümpiaadile Tartusse.

Olümpiaadist võtsid osa 7 kooli (SÜG, KG, OG, Kuressaare Vanalinna kool, Kärla PK, Kihelkonna kool ja Kuressaare PK) esindused, kokku 49 õpilast. Arvukam osavõtt oli 8.–9. klasside arvestuses, kus osales 30 õpilast.

Esikolmik klassiti:
8. kl: 1. Magnus Kaldjärv (SÜG, õp Arne Loorpuu); 2. Henrika Trave (Kärla PK, õp Anne Tõru); 3. Andi Ingalt (Kärla PK, õp Anne Tõru). 9. kl: 1. Kaja Armus (Kärla PK, õp Anne Tõru); 2. Kati Vahter (KG, õp Olle Arak); 3. Reedik Sõber (Kihelkonna kool, õp Tiit Lind). 10. kl: 1. Pärlin Luhila (SÜG, õp Arne Loorpuu); 2. Krister Aleks Kasemaa (SÜG, õp Arne Loorpuu); 3. Lauri Kiirend (OG, õp Reet Väli). 11. kl: 1. Jakob Prii (SÜG, õp Arne Loorpuu); 2. Magnus Lember (SÜG, õp Arne Loorpuu); 3. Sander Armus (SÜG, õp Arne Loorpuu). 12. kl: 1. Marten Tarkin (SÜG, õp Indrek Peil); 2. Tanel Tõru (KG, õp Hilja Metsmaa); 3. Peeter Saartok (SÜG, õp Indrek Peil).

Meelis Kaubi
olümpiaadide koordinaator

Print Friendly, PDF & Email