Noored meisterdasid näpurulapargi

Noored meisterdasid näpurulapargi

Foto: Egon Ligi

Kuressaare noortekeskuses on nüüd lisaks rularambile üles pandud ka populaarne näpurulapark, mille meisterdasid noored ise. “Näpurulapark on üles pandud Komandandi noortekeskuses ja on avatud kõikidele näpurulasõitjatele,” ütles Kuressaare noortekeskuse noorsootöötaja Taniel Vares Saarte Häälele, lisades, et pargi rajamise idee tuli noortelt endilt.

“Kuna Tallinnas on ja noored tahtsid ka endale Kuressaarde, siis nii seda tegema hakatigi,” ütles Vares. Pargi valmistasid Kuressaare noorte huvikeskuse mudeli- ja puutööringi poisid, kes olid Varese sõnul väga tublid ja nagu tulemusest näha võib, ka väga hoolsad.

“Oma kätega loodud asjad pakuvad rõõmu ja on põnevad teha,” kinnitas Taniel Vares ning kutsus kõiki poisse vanuses 10+, keda huvitab puidutöö, mudeli- ja puutööringi. Võimalusi, mida teha, on palju – näpuruladest kuni mudeliteni. Ringi kohta saab teavet telefonil 45 55 802. Uue näpurulapargi võimalusi katsetavad (fotol vasakult) Oliver Lember ja Patrick Lomp.

Print Friendly, PDF & Email