Parim korvpallivald on Kihelkonna

22. jaanuaril mängiti Kuressaare spordihoones Saaremaa valdade 19. talimängude finaalturniir meeste korvpallis.

Finaalturniirile olid alagruppidest edasi pääsenud Leisi, Salme, Kihelkonna ja Kärla valla meeskond. Esimest korda õnnestus valdade meistriks tulla Kihelkonna meeskonnal, kes mängis koosseisus Kalle Nõmm, Kaarel Nõmm, Alvar Väli, Kert Toost, Härmo Lambut, Tauno Selberg, Ardo Hiiuväin, Kalev Nõmm, Karl Lonks, Rauno Suurna ja Janori Kruusmaa.

Teise kohaga leppis seekord Kärla meeskond, kes mängis koosseisus Urmo Talistu, Marek Arge, Kristjan Arge, Martin Arge, Madis Arge, Meelis Teär, Toomas Saukštelis, Madis Kallas, Rein Kuusk, Jürgen Tamm ja Mehis Pildre.

Viimase auhinnalise ehk kolmanda koha saavutas Salme meeskond koosseisus Kalmer Vinter, Argo Pruul, Gert Luik, Sander Suurhans, Indrek Õunpuu, Arli Saar, Illimar Kilter, Ahti Lepp, Erik Aleksejev, Maikko Mölder, Karli Saar ja Urmas Rajaver. Nappide (kaks kahepunktilist) kaotustega jäi neljandaks Leisi meeskond.

Raivo Uus

Print Friendly, PDF & Email