Linda Treiel uuendas taas rekordit

Hooaja alguses oma esimesi võistlusi tegev KJK Saare kergejõustiklane Linda Treiel on kuulitõukes isiklikku marki nihutanud juba kahel võistlusel järjest. Iga rekordiparandus tähendab ka maakonna rekordit.

Viimati tõukas maakonna eelmise aasta naissportlane nädalavahetusel Tallinnas toimunud Eesti talvistel juunioride ja noorsoo kergejõustiku meistrivõistlustel 14.62. Sellega ületas ta 13 sentimeetriga nädal varem Tartus tõugatud rekordi. Kui eelmisel korral jäi suvel toimuvate U-23 vanuserühma Euroopa meistrivõistluste normist sentimeeter puudu, siis nüüd on lisaks mitmevõistlusele koht kindel ka kuulitõukes.

Tulemus andis Treielile ka Eesti meistri tiitli. Teise kulla teenis Treiel kõrgushüppes, kus ta ületas 1.71. Järgmise kõrguse 1.77 ajas Treiel kolmel katsel maha.

Print Friendly, PDF & Email