Orissaare gümnaasiumi musapäevad – 25

Orissaare gümnaasiumi musapäevad – 25

BEE GEES ON TAGASI: Playback’is 6.–10. klasside kategoorias puhta töö teinud kümnendikud Morten Umber, Lauri Kiirend ja Raino Teras.

Veerand sajandit on, olgem ausad, päris pikk aeg. Ja kui läbi nende pikkade aastate on järjepidevalt toimunud üks üritus, edukalt ja raugematu huviga, siis peab see olema üks väärt asi. Ja loomulikult ongi – tegemist on Orissaare gümnaasiumi musapäevadega.

Kui teisipäeva keskhommikul Orissaare kooli uksest sisse astun, on parajasti tunnid ja läbi klassiuste võib kuulda vaid vaikset jutukõminat. See-eest räägivad seinad: on reklaamipäev ja enesekiitusega tegelevad viis bändi, kes seekordsetel musapäevadel üles astuvad, on reklaamiks üles riputanud hulgaliselt plakateid.

Tulekustuti kõrval troonib, kitarr tulelõõmas, Leek, tugisamba külge on aheldatud Maasi Poiste kitarr, istumisnurga kohale roosadest trükitähtedest kleebitud MUSAPÄEVA all ilutseb Orissaare Kandi Mees, sealsamas kõrval mustab Eremit ning pisut kaugemal kuueliikmeline Kuldsed Kellad. Ja mitte ainult fuajees – reklaami jagub kõikjale üle koolimaja.

Loe edasi laupäevasest Saarte Häälest.
Telli Saarte Hääl internetist

 

Print Friendly, PDF & Email