Üleskutse: Tulemas on edukate koerte konkurss

Saaremaal tegutsev koerteklubi Aktiiv on 2007. aastast tunnustanud aasta edukamaid koeri ja nende omanikke ning seda ikka selleks, et populariseerida toredat hobi – koertega tegelemist.

Tegelemise all ei mõelda muidugi koerale söögikausi ette andmist ja temaga jalutamist, vaid midagi enamat. Koertega tegelemise võimalusi on palju. Igale koerale ja ka spetsiaalselt igale tõule leidub mõni tore harrastus, mis sobib just neile, ja seda koerteklubi Aktiiv neile ka pakub. Seda, et klubi on koeraomanike seas populaarne, näitab seegi, et liikmete arv on ületanud juba 50.

Hea meel on tõdeda, et inimesed on endale koera võttes teadvustanud, et sellega käivad kaasas kohustused ja vastutus, ning aasta aastalt on huvi koertega tegelemise vastu tõusnud. See on ka koerteklubi eesmärk. Sellised aktiivsed koeraomanikud on kõigile eeskujuks. Et neid tunnustada, kuulutame ka sel aastal välja 2010. aasta edukamad koerad ja koerajuhid ning seda kolmes kategoorias: edukamad spordikoerad, edukamad näitusekoerad ja edukamad universaalkoerad.

Universaalkoer, nagu ka nimetusest selgub, peab olema edukas nii näitustel kui ka võistlustel. Rohkem infot konkursi kohta leiab koduleheküljelt www.koerteklubiaktiiv.eu . Konkursil võivad osaleda kõik koerad ja nende omanikud Saare- ja Muhumaalt, tuleb vaid kirjutada meile oma koerte tulemustest.

Kaidi Kask,
koerteklubi Aktiiv

Print Friendly, PDF & Email