Saarte Hääle piltnik avas näituse (1)

Saarte Hääle piltnik avas näituse

Foto: Kai Kreos

Kolmapäeva õhtul avati Kuressaares Kiriku tänavas asuva Saarefoto ruumides Saarte Hääle fotograafi Egon Ligi fotonäitus. “Piltidega üritan edasi anda sõnumit – vahest ka tabu ja koomilist,” tutvustas Egon Ligi oma kolmandat näitust.

Esimene näitus oli Egonil samades ruumides, teine Ferrumis ja praegu saavad huvilised seal ülal olnud pilte näha Kuressaare gümnaasiumis. Egonit tulid näituse avamisele tervitama perekond, sõbrad, Saarefoto juhid Annika ja Tõnu Otstavel ja ka teised Saarefoto töötajad.

Saarefoto fotograaf Ene Schults ütles, et kõik, kes Egoni pilte vaatavad, kiidavad neid ilusateks, värvilisteks ja rõõmsateks. “Täpselt nagu Egon ise,” sõnas Schults. “Kui seltskonnas või kusagil oled, on ju ikka kaamera käes ja pildistad,” selgitas Egon tabavate fotode saamise tagamaid, märkides, et järgmise näituse jaoks materjali kogumine juba käib.

Seekordse näituse fotod on enamasti tehtud viimase aasta jooksul, vaid mõned pildid on klõpsutatud varem. Igal pildil on pealkiri, mis annab edasi pildi mõtet.

Print Friendly, PDF & Email