Saaremaa Spaade ravijuht on Juhan Nemvalts (7)

20. jaanuarist töötab Saaremaa Spaade ravijuhina kunagine Kuressaare abilinnapea Juhan Nemvalts, kes viimati pidas Orissaares abiarsti ametit. Saaremaa Spaahotellide omanik Prits Liblik kinnitas Saarte Häälele ravijuhi vahetust, kuid ei arvanud, et tegemist oleks mingi suurema uudisega.

Endine ravijuht Ivar Vipp, kellega toimetusel eile ühendust saada ei õnnestunud, töötab Libliku sõnul ikka Kuressaare haiglas arstina. Juhan Nemvaltsi sõnul oli tema jaoks tegemist uue väljakutsega, mille ta võttis vastu vaid tingimusel, et tema koht Orissaare perearstikeskuses saaks täidetud. “Jaan Kirss oligi nõus tagasi tulema,” oli Nemvalts rõõmus.

Nemvalts lausus, et püüab nüüd kõigepealt uude ametisse sisse elada ja loodab, et majanduskasvuga hakkab õitsema ka Saaremaa spaandus. “Kindlasti aga ei jäta ma arstikohta Kuressaare haiglas, seal käin ikka edasi,” lisas vastne ravijuht.

Print Friendly, PDF & Email