Kuressaare osaleb Põhjamaade suurimal turismimessil

Selle nädala lõpus, 20.-23. jaanuarini toimub Soomes, Helsingi messikeskuses Põhjamaade suurim rahvusvaheline turismimess „Matka 2011“, kus koostöös Ventspilsi ja Talsi esindajatega tutvustab end ka Kuressaare.

Messil osaleb Kuressaare Eesti-Läti piiriülese koostööprogrammi projekti „Üks puhkus-kaks riiki“ raames. Koos Ventspilsi ja Talsi esindajatega jagab Kuressaare turismiinfokeskus (TIK) ühist 12 ruutmeetri suurust messipinda.

TIKi juhataja Karmen Paju sõnul valmisid messiks spetsiaalsed soomekeelsed turismitrükised, mis tutvustavad puhkuse veetmise võimalusi Kuressaares ja Saaremaal. „Messiboks paikneb Saaremaa ja Hiiumaa turismiettevõtjate kõrval, seega suurendatakse koostöös sünergiat ja loodetakse paremat lõpptulemust,“ lausus Paju.

Print Friendly, PDF & Email