Vastukaja: Naaber ei teadnud, et lärm kedagi häirib

Saarte Hääle toimetusega võttis ühendust Kuressaares Tallinna tänav 83 majas elava, väidetavalt lärmaka noormehe ema, kes kinnitas, et nemad lärmi ei tee ja kogu see jutt on lihtsalt teiste majaelanike kius.

“Mitte keegi naabritest ei ole kordagi meie ukse taga ütlemas käinud, et neid miski segab,” kinnitas naine, kelle poja peale on kaheksa majaelanikku kaevanud. Pojal ei olevat endal aimugi, et ta naabreid kuidagi häirib. Naine selgitas, et poisil käib tõepoolest sõpru külas ja vahel nad ka räägivad valjusti, kuid see kõik toimub päeval. Samuti teeb pere koer vahel häält, kuid öösiti magab loom rahulikult ega sega kedagi.

Naise sõnul on majas väga uudishimulikud naabrid, kes tahavad kõigega kursis olla ja eeldavad, et majas peab ka päeval täielik vaikus valitsema.
Tallinna tänav 83 maja kaheksa elanikku saatsid Kuressaare linnavalitsusele kirja ja palusid leida lahenduse, kuna naabri korterist kostev muusika on vali, tema koer haugub ja lärmaja ei kuula, kui teda korrale kutsutakse. “Muusika keeratakse põhja, lärmatakse, koer haugub ja ulub öösel, kui inimesed sooviksid magada,” seisab murelike majaelanike kirjas linnavalitsusele.

“Linnavalitsus ei võta midagi ette,” muretses üks kirjale alla kirjutanud majaelanik, kinnitades veel kord, et probleem on nende jaoks tõsine. Kuressaare linnavalitsusest öeldi Saarte Häälele, et heakorra- ja järelevalvespetsialist on asjaomaste kodanikega vestelnud ning parima lahenduse otsimine käib.

Print Friendly, PDF & Email