Tustit jätkab Kanteriga

Maailma parim odaviskaja, norralane Andres Thorkildsen üritas koos Norra kergejõustikuliiduga meelitada oma tiimi Gerd Kanteri massöörist abilist Indrek Tustitit. Eestlane oligi minemas, ent viimasel hetkel otsustas siiski Kanteriga jätkamise kasuks.

“Norralaste pakutud tingimused olid paremad kui Eestis ja palka saanuks ma ka palju rohkem. Küsimusele, miks ma sellest loobusin, ei oska ma vastust anda. Head vastust polegi,” ütles Tustit Postimehele. Saarte Häälega vesteldes lausus Tustit, et ega tal juba meediast läbi käinud infole midagi lisada ole.

Pärast pikki läbirääkimisi ahvatlevast pakkumisest loobunud Tustit jätkab tööd Kanteri tiimis. Eesti parima kergejõustiklase sõnul löödi käed Londoni olümpiani. Tustiti teada pole kokkuleppel kindlat lõpptähtaega, kuid ta möönis, et olümpia on eesmärk temagi jaoks. Kanteriga sõlmitud lepingus figureerib ühe poolena Eesti olümpiakomitee.

Kuigi Tustit peab eelkõige hoolitsema Pekingi olümpial kettaheites võidutsenud Kanteri eest, abistab ta ka teisi sportlasi. Kergejõustikuliit üritab tänavusest hooajast juurutada süsteemi, et Tallinnas ja Tartus teenindab koondislasi kaks massööri. Tallinnas peakski neist üks olema Tustit.

Print Friendly, PDF & Email