Ei ole Rafael Nadali vahakuju

Ei ole Rafael Nadali vahakuju

Foto: Erakogu

Tavaliselt saavad inimesed end kuulsustega ühe pildi peale sättida pea täiuslikkuseni viimistletud vahakujude kõrval. Saarlannal Ege Hõratsil avanes aga võimalus kohtuda hetkel maailma number üks tennisemängija Rafael Nadaliga.

Araabia Ühendemiraatides elav ja töötav Hõrats ütles Saarte Häälele, et Nadal osales aastavahetusel Abu Dhabis peetud Mubadala World Tennis Championship’il. Hõrats on omakorda võistluse riietussponsori Nike GULF regiooni esinduse ühe kategooria juht, kelle vastutusalasse kuulub ka tennis.

“Ühesõnaga, minu eesmärk siinses regioonis on araablased spordist – jooksmisest, tennisest – huvituma panna,” ütles Ege Hõrats. Tennisemaailma aasta avaturniiril, mida kolme päeva jooksul jälgis 15 000 pealtvaatajat, mängis Nadal finaalis maailma number 2 mängijaga Roger Federeriga, võidu võttis esimene. Lisaks neile oli kohal veel mitmeid maailma tippmängijaid.

Hõratsi sõnul on see turniir veidi vabam üritus. “Federer ja Nadal andsid lastele tennisetrenni, jagasid autogramme, kohtusid fännidega,” edastas saarlanna Araabia Ühendemiraatidest.

Print Friendly, PDF & Email