Juhtkiri: Ja läinud ta ongi…

Alles see oli, kui ootasime 2010. aasta saabumist, kõik oli ilus ja pidulik, kuusel põlesid küünlad ning soovisime lähedastele “Head uut!”. Nüüd on siis taas üks aastaring täis saamas nagu niuhti, on olnud jaanid ja jõulud ning kõik kordub taas: piparkoogi- ja kapsalõhn, šampanjapokaalide kõlin ja ilutuli taevakaares ja ikka ka seesama “Head uut!” soovimine.

Kindlasti on nende kahe, ühtaegu samasuguse ja igal aastal korduva soovi vahele jäänud meil kõigil midagi sellist, mida järjekordsesse uude aastasse kaasa võtta, ning ehk ka midagi, mis võinuks olemata olla. Kuid kindlasti on meie kõigi ümber olnud sel lahkuma kiirustaval aastal häid inimesi, on olnud rõõmsaid hetki ja mõnusaid tegemisi. Võtaks need kaasa uude aastasse ja jätaks vanasse maha kõik kehva. Et aasta pärast saaks meenutada: no oli ikka kena see 2011. aasta, see esimene euroaasta.

Print Friendly, PDF & Email