Petta saanud mees otsib süüdlast taga (10)

Petta saanud mees otsib süüdlast taga

MOST WANTED!: Kuressaare bussijaama üles riputatud teates väidetakse, et Margus Punapart on toime pannud mitmeid kuritegusid ja võib viibida Saaremaal.
Foto: Egon Ligi

Nädalavahetusel levis internetis tagaotsimiskuulutus ning teisipäeval rippusid Kuressaare bussijaamas juba teated tagaotsitava Margus Punapardi kohta. Punapart ise kinnitab, et tegemist on alatu laimukampaaniaga.

“See on hetkel kõige ohtlikum kurjategija, keda otsib ka politsei,” kinnitas Saarte Häälele teadete alla oma telefoninumbri kirjutanud Hando Henno, kes väidetavalt ka ise sama mehe pettuse ohvriks langes. Kuressaare bussijaamas ja internetis levinud teates on kirjeldatud, et Punapart on väidetavalt sularaha välja petnud ja varastanud ka sülearvuti. Kirjas on ka see, et mees võib esineda mitme erineva firma osanikuna ning lubab ülekande teha firma SEB kontolt, mis on tegelikult arestitud. Arvatakse, et Punapart viibib Saaremaal.

“Tema täpne asukoht ei ole teada,” ütles Henno, lisades, et see mees on inimestelt ja firmadelt välja petnud tuhandeid kroone. “Minult pettis ta välja raha ja uue Nokia,” märkis Henno, kes soovib, et mees tabataks võimalikult ruttu. Varem korduvalt kriminaalkorras karistatud Margus Punapart ise väitis Saarte Häälele aga, et kogu see jutt pettustest on alatu laim. Punapart aimanud oma sõnul kohe, kes on selle otsimiskampaania taga. Ta tunnistas, et tal on tõepoolest olnud sellenimelise mehega konflikt, aga samas on ta seisukohal, et selline tema isikliku info levitamine on Eesti seaduste järgi karistatav.

Mõtlen, kas anda sellele asjale ametlik käik, rääkis Margus Punapart eile, lisades, et tema kohta on nii internetti kui ka mujale üles riputatud laimu, mis ei vasta tõele. “Hakkan nõudma mingit kompensatsiooni, see on täielik laim,” kinnitas mees. Saarte Hääle andmetel otsib Margus Punaparti ka politsei.

Print Friendly, PDF & Email