Pühad olid haiglas töised

Jõulupühade aeg möödus Kuressaare haiglale töiselt, haigla vastuvõtu- ja traumatuppa pöördus üle saja abivajaja.

“Peamiselt oli tegemist külmetushaigustega, kõhu- ja peavaludega, südameprob-leemidega,  mitmesuguste kergemate ja keskmise raskusega traumadega,” ütles Kuressaare haigla ravijuht Reet Tuisk. Ta lisas, et oli ka paar tõsisemat kodus juhtunud traumat, mille tõttu patsiendid jäeti haiglaravile. Tuisu sõnul oli haiglasse pöördunute hulgas nii täiskasvanuid kui ka lapsi, nii mandrilt kui ka välismaalt.

Kuressaare haigla sünnitusosakonnas tänavu 24. detsembril ja 25. detsembril ühtegi last ei sündinud. Aga teisel jõulupühal, 26. detsembril nägi ilmavalgust üks väike tüdruk, kes oli sel aastal 300. laps, kes Kuressaare haiglas sündinud (eelmisel aastal sündis lapsi 298). Ravijuht Reet Tuisu sõnul oli 300 vastsündinu hulgas kaheksa paari kaksikuid.

Print Friendly, PDF & Email