Orissaare sõlmis Otepääga sõpruslepingu (2)

Otepää vallavanem Andres Visnapuu ja Orissaare vallavanem Aarne Põlluäär sõlmisid läinud nädalal talvepealinna pidustuste käigus sõpruskoostöölepingu.

Koostööd tehakse spordi, kultuuri, hariduse ja turismi valdkonnas. Omavahelistes suhetes toetatakse omavalitsuste koostööd ja infovahetust, ühiste kultuuriürituste korraldamist ja vastastikuseid õppereise. Otepää vallavanema Andres Visnapuu sõnul on Orissaare atraktiivne koht ja Otepää niisamuti. “Meil on palju ühiseid jooni, alati ei pea sõprussuhteid otsima kaugelt, teinekord on ka oma ümbruskonnast palju õppida,” ütles ta.

Orissaare vallavanem Aarne Põlluäär lisas, et kui Otepää on tugev talvepealinn, siis Saaremaa tervikuna, sealhulgas Orissaare vald, on vaieldamatult mereliselt atraktiivne keskkond. “On heameel tõdeda, et meil on võimalus üksteisega kogemusi vahetada omas eestimaises keskkonnas ning õpitut rakendada teineteisele tuge pakkudes,” lausus Põlluäär.

Print Friendly, PDF & Email