Väikelastekodule annetati üle 8000 krooni (2)

Väikelastekodule annetati üle 8000 krooni

RAHA ON ROHKEM: Vaatamata masule tunnevad heategevusprojekti eestvedajad rõõmu sellest, et raha on rohkem kui eelmisel korral. Raha loevad Georg Ots spaa-hotelli turundusjuht Marju Teras ning Marju ja Jaanis.
Foto: Egon Ligi

Kuressaare Lions-klubi ja GO SPA andsid eile Kuressaare väikelastekodule üle 8693 krooni, mis oli kahe aasta jooksul kogunenud GO SPA fuajees asuvasse rahakerasse.

Klaaskera avati kõigi juuresolekul ning raha lugemisel said osaleda ka lapsed. “Oh kui palju!” lõid laste silmad paberrahahunnikut nähes särama.
Rahalugemismasina abiga saadi kokku 7573 krooni paberraha, millele lisandusid veel rublad, latid ja Rootsi kroonid ning suur hulk metallraha. Kokku annetati lastekodule 8693 krooni ja 34 senti.

“On kaunis tava teha jõulude ajal midagi head,” ütles LC Kuressaare II asepresident Jaan Lember oma sõnavõtus, lisades, et raha kogumise üks eesmärke oli võimaldada lastekodu lastele sõite, kontsertide ja näituste külastamist. “Mina saan lastekodu poolt öelda suured tänud,” rõõmustas Kuressaare väikelastekodu juhataja Kaire Kiil.

Rahalugemise juures viibinud GO SPA juht Toomas Leis ütles, et lisaks spaakülastajatele on rahakerasse pannud oma annetused laste heaks ka sealsed töötajad. Lisaks toetab GO spaa lastekodu sellega, et pakub töötajatele aeg-ajalt tasuta ujumist ja lõõgastumist.

“Võib-olla ei olegi nii oluline, et need summad tuleksid mitme nulliga, aga kui iga kodanik natuke midagi suudab anda, siis nendest väikestest asjadest koosnevadki suured ja silmaga nähtavad tulemid,” märkis Leis.
Lions-klubi president Veikko Lehto andis Toomas Leisile ka tänukirja meeldiva ja toreda koostöö eest heategevuse vallas.

Pärast rahalugemist said kõik maitsta kooke ja komme ning see, mis üle jäi, pakiti lastele kaasa. Välismaised ja teiste riikide kodanike poolt rahakerasse poetatud mündid pandi sinna seemneks tagasi.

Print Friendly, PDF & Email