Hilda Vohlbrück võttis Eestimaa uhkuse auhinna vastu Ivo Linnalt (2)

Hilda Vohlbrück võttis Eestimaa uhkuse auhinna vastu Ivo Linnalt

EESTIMAA UHKUSED: Tänugalal koos TV3 saatejuhtide ja ürituse patrooniga.
Foto: TV3

Tänavuaastaste Eestimaa uhkuse auhindade saajate hulgas oli ka Valjala valla Rahu küla külavanem Hilda Vohl-brück, keda tutvustati kui tublit külasädet ja elupäästjat. Pidulikul austamise õhtul Tallinna reaalkooli aulas andis saarlannale auhinna üle laulja Ivo Linna.

“Mulle tundub, et sinu najal ei seisa üksnes sinu koduküla püsti, vaid terve meie väikene armas Eesti riik. Sina oled see tõeline ilmasammas. Tänu sinu usinusele, virkusele ja headusele võime meie ka uhkust tunda, ja see on väga hea tunne,” ütles Ivo Linna auhinda üle andes.

TV3 ja Elioni koostöös valiti juba kuuendat aastat toimunud tänugalal rahva pakutud nominentide hulgast välja kümmekond Eestimaa uhkust.

Print Friendly, PDF & Email