Saaremaa arenduskeskus Eesti paremate seas (18)

Saaremaa arenduskeskus Eesti paremate seas

PIRET PIHEL: “Asutuse juhina tunnen heameelt ja uhkust, et oleme sellise taseme saavutanud.”
Foto: Arhiiv

Ettevõtluse arendamise sihtasutus tunnustas paremate maakondlike arenduskeskuste valimisel ka Saaremaa arenduskeskust (SAK), kellele see oli esimene tunnustus uue nime all. EAS jagab tunnustust klientidelt saadud tagasiside uuringute põhjal.

Saarlased olid nominendid parima ettevõtjate nõustaja 2010 kategoorias. Lisaks saarlastele olid selles kategoorias nominendid Tartu ärinõuandla ja Viljandimaa arenduskeskus. Tiitel läks seekord Tartusse.

SAK-i juhataja Piret Pihel märkis, et ka nominendi staatus on põhjus uhkust tunda. “Asutuse juhina tunnen heameelt ja uhkust, et oleme sellise taseme saavutanud,” sõnas ta. Parima ettevõtjate nõustaja kategoorias hinnati ettevõtlusvaldkonna alast kompetentsi ja teenindusoskust. See aga põhineb inimestel ja nende teadmistel.

“Minu kolleegid on väga tublid koolitustel osalejad. Üks meie konsultant omab konsultandi kutsetunnistust ning teine on juba edukalt läbinud hindamise ja saab kutsetunnistuse kätte jaanuari alguses. Konsultandi kutsetunnistusi on veel vähe välja antud. See on kindel märk kvaliteedist,” rääkis Pihel SAK-i spetsialistidest.

Kaks aastat tagasi tollast Saaremaa ettevõtluse edendamise sihtasutust juhtima asunud Pihel on suutnud enda sõnul kokku panna hea kuueliikmelise meeskonna.

“Meie töös sõltub kõik inimestest. Saega me ei tööta,” ütles Piret Pihel, lisades, et suur rõhk on ka koostööl erinevate omavalitsuste ja organisatsioonidega. “Maavalitsus, EAS, SOL, SEL, Kuressaare linn, Kaarma vald,” loetles Pihel koostööpartnereid ja lisas, et neid on veel ja veel.

Print Friendly, PDF & Email