Stanford Music’u laulukonkursi võitis Liisa Saaremäel (2)

Stanford Music’u laulukonkursi võitis Liisa Saaremäel

Foto: Egon Ligi

Neljapäeval selgus Mönusas Villemis tänavuse Stanford Music’u laulukonkursi võitja, kelleks osutus Liisa Saaremäel (pildil). “Tänavusel konkursil olid kõrgetasemelised noored lauljad, keda võib juba pidada poolprofessionaalseteks lauljateks,” ütles ürituse korraldaja ja ellukutsuja Annika Väälma.

Ta lisas, et kõik noored olid võrdselt tasemel ning seega oli žüriil väga keeruline otsust langetada. Punkte kogus Liisa kõige enam ja see tõi talle ka võidu. Annika Väälma lisas, et Liisa kohta võib öelda, et tema esinemine laval on tervik, ta elab muusikasse väga hästi sisse.

Žüriisse kuulusid Maris Rebel, Hanna Martinson, Malle Stint, Rein Orn, Taniel Vares ja Heiko Liiv. Konkursist võttis osa 24 lauljat, kellest viis jõudis finaali: Liisa Saaremäel, Sandra Kahu, Marit Kiiker, Risto Paiste ja Jaan-Eerik Aardam. Auhindu said kõik osalejad. Liisa sai Stanford Music’u pillipoe 4000-kroonise kinkekaardi ja ka teisi kinkekaarte.

Print Friendly, PDF & Email