Semiir “Eesti talendi” poolfinaalis (17)

Tantsurühm “Semiir” osaleb täna TV3 saate “Eesti talent” poolfinaalis täiesti uue kava ja kostüümidega.

Semiiri üks treeneritest Semy Morgun ütles, et eelvooru läbisid nad selle aasta kavaga. “Kuna meid kutsuti sinna nii ootamatult, siis ei jõudnud midagi uut teha ja mõtlesime, et kava on suhteliselt uus ning lähme sellega,” rääkis Semy Morgun.

Ta lisas, et kohtunikele see kava üldiselt meeldis ja nad andsid soovitusi, mis võiks seal juures veel olla. “Siis võtsime ette ja tegime täiesti uue kava ning proovisime sinna sisse panna just need asjad, mida kohtunikud näha tahtsid – akrobaatilisi elemente ja trikke.”

“Saarlased, kindlasti pöidlad pihku! Ma arvan, et me oleme seda väärt,” kutsus Semy Morgun üles. Semiir osaleb saates kolmandat korda, kahel eelneval korral käisid nad Kanal 2 saates “Talendijaht”, täna on nad TV3-s kl 19.30 algavas saates “Eesti talent”.

Print Friendly, PDF & Email