Luciaks pärjati Aale Lember (1)

Lucia laulukonkurss toimus tänavu pidulikus õhkkonnas Kuressaare raekoja saalis, kuna ühtlasi tähistati raekoja valmimise 340. aastapäeva.

Neljapäeval toimunud laulukonkursist võtsid osa Pille-Riin Kabel (juhendaja Malle Veske) Kuressaare vanalinna koolist, Kristiin Koppel (juh Mari Ausmees) Saaremaa ühisgümnaasiumist, Aale Lember (juh Malle Stint) Kuressaare põhikoolist ja Kristina Liiv (juh Pilvi Karu) Kuressaare gümnaasiumist.

Žürii üksmeelse otsuse kohaselt võitis tiitli Lucia 2010 Aale Lember. Publik hääletas oma lemmikuks Kristina Liiva, linnavalitsuse preemia sai Kristiin Koppel ja Raegalerii eripreemia Pille-Riin Kabel. Kroonitud Lucia koos oma kaaskonnaga korraldab rongkäigu luutsinapäeval, 13. detsembril. Rongkäik hakkab raekoja juurest liikuma kell 17 ja kontsert toimub raekoja trepil.

Print Friendly, PDF & Email