Juhtkiri: Palju õnne, Mann!

Pikk iga ja hea tervis on väärtused, mida meist igaüks tahaks kindlasti kamaluga saada. Paraku kõigile neid ei jätku. Väga pikka iga jagub vaid vähestele. Nagu näiteks Maria Aavikule ehk Mannile, kes tähistab pühapäeval oma 101. sünnipäeva.

Mann on näinud ära tsaariaja, revolutsiooni, esimese Eesti vabariigi, jälle riigipöörde, siis Vene aja ja Saksa aja ja jälle Vene aja. Ning siis jälle revolutsiooni, seekord laulva, ja nüüd siis jälle Eesti aja. Võib isegi öelda, et Euroopa aja.

Seega võib öelda, et Mann on kui elav ajaloo-õpik. Erinevatest rahadest ja rahavahetustest pole mõtet kolme nädala pärast tuleva uue raha valguses rääkidagi. Kes neid jõuaks üles lugeda.

Sellised uudised nagu kellegi 101. sünnipäev teevad meele heaks ja panevad isegi võhivõõra inimese mõttes Mannile õnne soovima.

Saarte Hääl ühineb kõikide õnnitlejatega ja soovib Maria Aavikule palju, palju, palju õnne.

Print Friendly, PDF & Email