EMT võimaldab homme oma võrgus tasuta rääkida (1)

Tundes vastutust klientidele põhjustatud pahameele ja närvikulu eest, soovime lõpetada töönädala positiivsete emotsioonidega, pakkudes kõikidele EMT klientidele reedel, 3.detsembril, võimalust rääkida EMT võrgus tasuta.

Tasuta kõned EMT võrgus kehtivad kogu 3.detsembri jooksul kõikidele EMT lepingulistele, kõnekaartide ja Diili klientidele. EMT juhatuse esimehe Valdo Kalmu sõnul teeb EMT kõik endast oleneva, et vältida analoogsete probleemide kordumist.

„Läbi kahekümne aasta on EMT alati seisnud parima levikvaliteedi eest ning investeerinud kaks korda enam kui konkurendid just nimelt meie parima levikvaliteedi tagamisse. Ent vaatamata sellele, et EMT on dubleerinud kõik võrgusõlmed, ei saa tehnoloogia puhul mitte kunagi garanteerida sajaprotsendilist töökindlust. Eilse juhtumi valguses vaatab EMT veelkord üle kogu võrguarhitektuuri ning süsteemide täiendava dubleerimise võimalused. Jätkuvalt on, oli ja jääb parima kvaliteedi tagamine EMT südameasjaks.“

Rikke põhjuste analüüsi tulemused selguvad lõplikult veel käesoleva nädala jooksul.

Print Friendly, PDF & Email