Voldemar Kuslap: kahju, et pole saarlasena sündinud

Voldemar Kuslap: kahju, et pole saarlasena sündinud

AUTOGRAMMIKÜTTE JAGUS: Tornimäelt viisid Kuslapi plaadi laulja autogrammiga koju (vasakult) Linda Ennemuist, Laine Kiiker, Anu Urmet, Helga Täht. Tagaplaanil Koidu Põldoja, Heino Kirs ja Jaanus Valk.
Foto: Aare Laine

Üle hulga aja esines möödunud nädalavahetusel Saaremaal laulja Voldemar Kuslap, seekord koguni kolmes kohas – Pärsamal, Orissaares ja Tornimäel. Armastatud opereti- ja estraadilauljat võeti igal pool soojalt vastu. Laulja ise jäi kontserttuuriga kõigiti rahule.

“Minu jaoks oli Pärsama tõeline üllatus – kui hästi restaureeritud pisike kultuurikolle ja kui hea maitsega! See tegi tõesti südame soojaks. Ma ei ole tükil ajal niisugust rõõmu tundnud,” kiitis Kuslap Pärsamal nähtut. Orissaares ja Tornimäel on Voldemar Kuslap koos kolleegidega Estonia teatrist varemgi esinenud. “Saaremaal on alati väga mõnus esineda.

Saarlased on kõikjal väga sümpaatsed. Kui ma elus midagi kahetsen, siis võib-olla seda, et ma pole saarlasena sündinud,” polnud Voldemar Kuslap pärast kolmandat kontserti laupäeval Tornimäel kitsi publikule kiidusõnu ütlema. Hea sõnaga meenutas Voldemar Kuslap oma kunagist garderoobikaaslast, Leisist pärit rahvakunstnikku Hendrik Krummi, kelle nimelist kultuuripreemiat Saaremaal igal aastal välja antakse. Heliplaadid Voldemar Kuslapi esitatud lauludega läksid nagu soojad saiad. Soovijad said plaadiümbrisele ka laulja autogrammi.

Print Friendly, PDF & Email