Saarepiiga 2010 Kadri Käsk: ehk mu naeratus otsustas (lisatud video!)

Saarepiiga 2010 Kadri Käsk: ehk mu naeratus otsustas (lisatud video!)

KAUNIMAD: Kuressaare gümnaasiumi abituriendi Kadri kõrval võtsid koha sisse Liina Jasmin (vasakul) I kaunitarina ja Mairi Põrk II kaunitarina. Pressimissiks sai Triin Tisler.
Foto: Egon Ligi

Saare maakonna esikaunitari krooni sai laupäeva õhtul Divas pähe 18-aastane Kadri Käsk. Tema on niisiis 18. Saarepiiga.

“Ma olen tõesti täiesti üllatunud, ei osanud oodata,” oli Saarepiiga Kadri esmane emotsioon pärast kroonimistseremooniat, kus ta sai pähe krooni, kaela Saarepiiga medaljoni ja ülle seisusekohase lindi. Saarepiiga kandidaadid pidid õhtu jooksul end näitama peaasjalikult erinevates rõivastes, mis sümboliseerisid ühe päeva jooksul toimuvat. Nii nägi piigasid väga napis pesus kuni piduliku õhtukleidini välja. Aga toimus ka väike vestlusvoor, mille viis läbi õhtujuht Uku Suviste.

Pärast gümnaasiumi lõpetamist noorsootöö õppimisele pühenduda sooviv Kadri ei oodanud oma kinnitusel võitu mitte mingil juhul. Tema arvates oleksid võinud võita kõik, tema enda lemmik konkurentidest oli Liina. Samas nimetas nii mõnigi piiga enne võistlust žürii ja Saarte Häälega toimunud vestlusel oma lemmikuna just Kadrit.

Temale võidu toonud trump-ässa Kadri nimetada ei osanud, kuid pakkus, et ehk oli ta piisavalt enesekindel. “Võib-olla sära ja enesekindlus. Naeratus äkki,” pakkus ta. Enne kui Saarepiiga peamiselt heategevusega seotud ülesannete juurde asutakse, lubas Kadri oma võitu veidi seedida. “Kindlasti üritan ka midagi väga lahedat ja ägedat korraldada,” kinnitas Saarepiiga 2010.

Print Friendly, PDF & Email