Saare lapsed osalesid edukalt miniteaduspäevadel

Saaremaa ühisgümnaasiumis toimunud miniteaduspäevade laureaatide hulka mahtus neli Saaremaa õpilast. SÜG-i kodulehel avaldatud teates öeldakse, et enim välja paistnud tööde autoritele anti välja viis laureaaditiitlit ja 13 eripreemiat. Pingeritta uurimistöid ei seatud.

Laureaaditiitli pälvis Robi-Jürgen Algo Saaremaa ühisgümnaasiumist tööga “Herilas-ämblik (Argiope bruennichi) ja tema sissetung Eestisse”, juhendajad Inge Vahter ja Mati Martinson. Teise laureaaditiitli sai SÜG-i õpilane Liisa Saaremäel, kes Rita Ilvese juhendamisel uuris uue meedia keelekasutust.

Aste põhikooli õpilased Merilin Mänd ja Helena Ellermaa pälvisid laureaaditiitli tööga “Kahe ristmiku maksimaalne-keskmine müranivoo võrdlus” (juhendaja Ülle Soom). Parimate hulka tulid ka Sergei Zaitsev ja Artur Prokofjev Tallinna Pae gümnaasiumist ning Varje Kass Tartu Descartes’i lütseumist. Vt ka www.syg.edu.ee

Print Friendly, PDF & Email