Pangakontorites aitavad inimesi euroabilised

Swedbank on võtnud oma pangakontoritesse lisatööjõudu selleks, et kõik kliendid, kel on eurode kohta küsimusi, saaksid teenindatud võimalikult sujuvalt ja operatiivselt.

Swedbanki europrogrammi koordinaatori Hanno Hussari sõnul asusid esimesed euroabilised pangakontorites tööle oktoobri alguses. “Kokku oleme palganud ca 40 inimest, kes abistavad meie kliente mündimasinate ja sularahaautomaatide juures, samuti nõustatakse kliente muudes euroteemalistes küsimustes,” ütles Hussar.

Hussari sõnul on detsembris pangakontoreisse oodata tavapärasest rohkem inimesi, kes tulevad kroone euro paberraha vastu vahetama, ja ka kaupmehi, kes soovivad eurosid saada. Et teenindus pangakontoris võimalikult kiiresti sujuks, on lisatööjõud tema sõnul suureks abiks.

Swedbank tuletab kõigile klientidele meelde, et igal aastal käib detsembri teises ja jaanuari esimeses pooles pangakontoris kliente tavapärasest rohkem. Seega, et vältida pikalt järjekorras seismist, on soovitatav kontorit külastada detsembri algul või jaanuari teisel nädalal.

Print Friendly, PDF & Email