Mees lõi turvatöötajat jalaga

Eelmisel reedel lõi 37-aastane mees Kuressaare Rae kaubanduskeskuses turvatöötajat jalaga ning mehe suhtes on algatatud kriminaalmenetlus.

12. novembril kell 17.55 ründas 37-aastane mees Kuressaares Rae keskuses esialgu teist meest, lüües talle jalaga selga ja seejärel tekkis rüselus. Securitase turvatöötaja läks mehi lahutama ja talle tuli appi ka üks juhuslik mööduja. Juhtunust teavitati nii turvapatrulli kui ka politseid. Kohale tulnud patrull pani ründaja käed raudu ja koos turvatöötajaga viidi kakleja kauplusest välja politseid ootama.

Samal ajal kui turvatöötajad meest püsti aitasid, ründas too kaupluse turvatöötajat, lüües teda jalaga. Mees anti üle politseile. Politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Hedy Tammelehe sõnul on 37-aastase mehe suhtes alustatud kriminaalmenetlust karistusseadustiku paragrahvi alusel, mis käsitleb vägivalda võimuesindaja ja avalikku korda kaitsva muu isiku suhtes.

Print Friendly, PDF & Email