Üleskutse: Et jõulurõõm jõuaks iga lapseni!

Kutsume teid üles osalema heategevuskampaanias abistamaks Kaarma valla lasterikkaid peresid.

Eelmisel aastal korraldasime paljulapselistele peredele, ligi 200 poisile-tüdrukule koos emmede-issidega, jõulukingiks tasuta etenduse Kuressaare Linnateatris. Selgi aastal toimub  jõuluetendus koos kontserdiga, kus esinevad valla väikesed ja suured lauljad-tantsijad. Külla tuleb ka jõuluvana – ja siinkohal vajamegi teie abi.

Nimelt soovime perede kingikoti sel aastal täita villaste kodusoojade sokkide ja kinnastega, et jõulusoojus jõuaks iga lapseni. Palun edasta see teade inimestele, kel vardad lendavad käes ja kes soovivad tuua peredesse rohkem jõulusooja. Sokkide-kinnaste kohaletoimetamise asjus saab ühendust võtta noorsootöötaja Ilme Õunapuuga telefonidel 53 444 919; 45 20 469;  e-meilil ilme@kaarma.ee või  vallasekretäri telefonil 45 20 450.

Et päkapikud jõuaksid kingitused 18. detsembril toimuvaks peoks ära pakkida, siis oleme ette tänulikud, kui kingid jõuaksid vallamajja hiljemalt 14. detsembriks. Kaarma noortekogu ja avatud noortekeskuse noorte nimel.

Ilme Õunapuu
noorsootöö vanemspetsialist

Print Friendly, PDF & Email