Orissaare vallajuht ei välista riigikokku kandideerimist (19)

Kevadel märtsikuus toimuvatel riigikogu valimistel võib kandideerida ka Orissaare vallavanem Aarne Põlluäär. “Jah, mulle on säärane ettepanek tehtud,” kinnitas Reformierakonda kuuluv Aarne Põlluäär, lisades samas, et ei ole veel otsustanud, kas ta selle tee ka jalge alla võtab.

“Üldiselt olen ma põhjalik inimene, kui ma midagi otsustan, siis ma tahan teha seda ülima põhjalikkusega, aga täna on mul selleks ikka väga vähe aega, et selle asjaga tegeleda. Kuid ma ei ole veel ka ei öelnud, nii et praegu on kõik veel võimalik,” lausus ta.

Aarne Põlluäär lisas, et praegu lööb ta neid plusse-miinuseid kokku. “Kui ma otsustan, siis annan endale võimaluse minna sisevalimistele, aga ilmselt on see minu jaoks ka lõppeesmärk,” sõnas ta.

Print Friendly, PDF & Email