Lõhnavee varas seisis kohtu ees (2)

Kuressaare kohtumajas mõisteti tingimisi vangistus 33-aastasele Raimole, kes üritas tänavu sügisel Saaremaa kaubamajast lõhnavett varastada.

Süüdistuse järgi võttis varem kolmel korral kriminaalkorras karistatud Raimo 27. septembril kell 17.30 Saaremaa kaubamaja Ilumaailma osakonna riiulilt lõhnaveetestri pudeli väärtusega 1109 krooni, ja üritas sellega kauplusest lahkuda. Kuna salaja võetud pudel pani turvaväravad piiksuma, peeti varas kinni ja lõhnavesi tagastati kauplusele.

Raimole mõisteti varguse eest nelja kuu pikkune vangistus tingimisi 18 kuu pikkuse katseajaga, mil mees on allutatud käitumiskontrollile. Lisaks tuleb mehel tasuda 6525 krooni sundraha ja hüvitada riigi õigusabiga seonduvad kulud. “Eks ma pean ennast parandama,” ütles mees kohtus ja kinnitas, et kahetseb oma rumalat tegu.

Print Friendly, PDF & Email