Säästuka lilleäri otsib nime (22)

Säästuka lilleäri otsib nime

KLIENTIDE OOTEL: Poes aitavad lilli valida ja jagavad soovitusi Marve Samlik ja Kati Kabur.
Foto: Egon Ligi

Kuna selle nädala algusest Kuresaares Kihelkonna maantee Säästumarketis avatud lillepoel veel nime ei ole, siis julgustab üks omanikke Aivar Arge inimesi ka müüjatele lillepoele sobivaid nimesid välja pakkuma.

“Kui on hea nimi ja poele saab see pandud, leiame tublile nimepakkujale ka auhinna. Kui kõrval on Stiilikas, Säästukas, üle tee bensukas, siis võiks ju olla ka Lillekas – lätlastele peaksid need nimed küll meeldima. Aga oleme kaalunud ka nime Oaas, sellel ju ka “s” lõpus,” muigas OÜ Baltic Commerce juhatuse liige Aivar Arge.

Põhjus, miks otsustati uuesti lillepood avada, oli Aivar Arge sõnul see, et varem oli Säästukas lillepood ja see oli väga tore. “Kõik lilled olen ostnud sellest endisest lillepoest. Kui saime teada, et pood uksed suleb, siis oli kohe plaan jätkata,” rääkis Aivar Arge, lisades, et kuna eelmise poe töötaja Marve kaotas töö, oli sellist potentsiaali lausa kahju raisku lasta. 

“Meile lilled meeldivad ja kindlasti meie abikaasadele veelgi rohkem. Poe teine omanik Kalmer Koppel oli julgem seda riski võtma ja julgustas mindki,” sõnas Arge. Ta lisas, et kuna Kalmeril on just maailma ühel kaunimal päeval sünnipäev (siis, kui kogu maailm oma kallimatele lilli kingib), otsustas ta oma naisele parem terve poe kinkida ja lubab sealt ka endale lilli kingiks tuua.

Print Friendly, PDF & Email