Maavalitsus õnnitles Jaan Leivategijat 50. sünnipäeval (4)

Maavalitsus õnnitles Jaan Leivategijat 50. sünnipäeval

Fotol kallistab Jaan Leivategijat maavalitsuse infospetsialist Ulvi Talur.
Foto: Egon Ligi

Saare maavalitsuses õnnitleti eile maasekretär Jaan Leivategijat 50. sünnipäeva puhul ja sooviti talle veel vähemalt 50 eluaastat.

Maavanem Toomas Kasemaa märkis Leivategijale kingitust üle andes, et usutavasti on sünnipäevalapse elu maavalitsuses ja ka enne seda olnud niisama hea, ilus ja ümmargune, kui on tema sünniaasta ja praegune vanus.

Ta juhtis õnnitlejate tähelepanu sellele, et kindlasti on täheldatud Jaan Leivategija tabavaid märkuseid ja hinnanguid. “See elurõõm, mis neist tegevustest ja hinnangutest välja tuleb, on pisut ülemeelik ja ausalt öelda, see on väga meeldiv,” resümeeris maavanem.

Kantselei nõunik Ülle Tänav õnnitles Leivategijat kui kantselei kõige nooremat meest terve kantselei poolt aga väikese värsiga, mis Tänava sõnul iseloomustavad sünnipäevalast suurepäraselt: “Mees mehine, mees tammine, aastailt viiekümnene. Tugev tegusid tegema, kange kaljusid kangutama, arukas asju ajama.”

Print Friendly, PDF & Email