Kodutütarde uus juht on Tiia Kütt (2)

Kodutütarde uus juht on Tiia Kütt

AKTIIVNE TEGIJA: Vanalinna kooli õpetaja Tiia Kütt on aktiivne noortejuht, kes nüüdsest peab ka Kodutütarde Saaremaa ringkonna ringkonnavanema ametit.
Foto: Erakogu

Kodutütarde Saaremaa ringkonna uueks ringkonnavanemaks valiti Kuressaare vanalinna kooli algklasside ja käsitöö õpetaja Tiia Kütt, kes on oma koolis kodutütarde rühma juhtinud 2001. aastast.

Viimased kaheksa aastat on Kodutütarde Saaremaa ringkonda juhtinud Tornimäe kooli direktor Raili Nõgu. “Raili on teinud kogu selle aja suurt ja ennastsalgavat tööd, sest meil on olemas toimiv organisatsioon, kus igapäevane töö käib, suured tänud talle selle eest,” kiitis Tiia Kütt
Saarte Häälele oma eelkäija tegemisi.

Küll tahab aga Kütt edaspidi suuremat rõhku panna koostööle Naiskodukaitsega, sest tema meelest oleks loogiline, kui tüdrukud suureks kasvades liituksid Kaitseliidu naisorganisatsiooniga. “Selleks võiksime korraldada näiteks Naiskodukaitse päeva, kus tütred ja naised saaksid erinevates õpitubades ühiseid asju teha,” pakkus vastne ringkonnavanem.

Samuti on tal kavas rohkem tähelepanu pöörata koostööle laste kodudega – korraldada kas perepäevi või näiteks kutsuda tüdrukud aastapäevale koos vanematega. Kodutütarde Saaremaa ringkond sai ka uue juhatuse. Lisaks Tiia Kütile kuuluvad sinna Aste rühmavanem Merle Kivi ja Kuressaare noortekeskuse rühmavanem Lii Vanem.

Print Friendly, PDF & Email